Zo ben je praktischer en goedkoper met schakelmateriaal

Er zijn veel zaken waar je aan moet denken wanneer je je huis gaat inrichten. Zo zal je ook een keuze maken welk schakelmateriaal je zal gebruiken voor het aan- en uitzetten van de lichten in (of buiten) je huis. Hierbij zijn er veel mogelijkheden en reiken deze mogelijkheden zelfs verder dan enkel het schakelen van je verlichting. Tevens kan je er met onderstaande tips voor zorgen goedkoper met schakelmateriaal te zijn! Wil jij weten hoe jij zo gunstig mogelijk omgaat met schakelmateriaal? Lees dan snel verder!

Doe meer met je muren

Je kunt veel doen met je muren om ze er mooier uit te laten zien door er bijvoorbeeld mooie schilderijen aan op te hangen of een trendy behang je kamer laten sieren. Tevens kan je ze ook op praktisch gebied goed benutten. Zo zal je van een aantal voordelen genieten. Denk hierbij aan een radio die in de muur. Een docking station in de muur, zorgt ervoor dat de muziek draadloos wordt overgedragen naar de radio. Dit kan via Bluetooth worden gerealiseerd. Zo zal je eenvoudig muziek kunnen luisteren via je muur!

Besparen met je muur: goedkoper met schakelmateriaal

Naast muziek uit je muur, kan je ook heel goed besparen met je muur en tegelijkertijd profijt hebben van een aantal voordelen. Zo is het mogelijk om direct vanuit je muur je telefoon op te laden. Op iedere plek in huis kan je dit realiseren, zodat je nooit meer hoeft te zoeken naar een stopcontact of hoeft te kampen met een te verre afstand of een te korte kabel. Er zijn namelijk programma’s voor schakelaars die het heel simpel maken om overal in huis als oplaadpunt te dienen. Zo zijn er onder andere contactdozen met een geïntegreerde aanraakbeveiliging die extra beveiliging bieden en contactdozen die ook extra zuinig zijn! Ben jij al goedkoper met schakelmateriaal?