Op zoek naar een goede makelaar die jou helpt in de woningmarkt? Kettner!

Als je op dit moment een huis wilt aankopen, is dit erg lastig. Doordat iedereen, vooral mensen van middelbare leeftijd, genoeg geld hebben om een huis te kopen is het voor starters lastig om een huis te kunnen kopen. Het hypotheekbedrag vormt voor velen een obstakel en daarnaast zijn de kostenkoper kosten en die van de notaris vaak niet te overbruggen voor velen. Ben je een starter en wil je een huis kopen? Dan is dit een interessant artikel voor je. Er zijn namelijk genoeg goede makelaars, Kettner, die je hiermee kunnen helpen. Lees dus snel verder.

Eigen vermogen is een vereiste

Een huis kopen is niet onmogelijk voor starters, al heb je wel een eigen vermogen nodig. Je zal dan ook wel moeten sparen voordat je echt een huis kunt kopen. Naast de kosten van een notaris en dergelijke heb je natuurlijk ook nog de verbouwingskosten en moet je natuurlijk nog de inrichting kopen. Zorg er dus voor dat je op tijd begint met sparen. Vervolgens is het raadzaam om een goede makelaar in handen te nemen. Een makelaar kan ervoor zorgen dat je een veel lagere prijs betaald voor de woning, dan wanneer jezelf start met de onderhandelingen. Uiteraard kost een makelaar wel geld, maar dit heb je dus weer terugverdiend wanneer een makelaar een lagere prijs voor je kan realiseren.

Ga een adviesgesprek aan

Wil je een makelaar zoals Kettner in de armen nemen en dus goed voorbereide de moeilijke woningmarkt betreden? Dan is het raadzaam om een adviesgesprek aan te gaan met een makelaar. Deze kan dan samen met jou en/of je partner kijken wat de mogelijkheden zijn. Na een adviesgesprek weet je beter wat de mogelijkheden zijn en kun je dus ook gerichter zoeken naar een koopwoning.