Met Simonsport op hockeykamp

Een hockeykamp is een ideale gelegenheid om met het team er even lekker tussenuit te gaan. Daarnaast is het ook ontzettend goed voor de teambuilding. Zit je dus middenin de winterstop of in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dan is op hockeykamp gaan een ideale gelegenheid. Hockeykampen worden door veel verschillende aanbieders aangeboden. Kies bijvoorbeeld voor Simonsport. In dit artikel gaan wij in op hoe het programma eruit ziet van Simonsport en bespreken we wat de kosten zijn. Het is natuurlijk ook mogelijk om als individu op kamp te gaan. Dit is een ideale gelegenheid om niet alleen aan je kwaliteiten te werken, maar ook om nieuwe vrienden te maken.

Hoe ziet het programma van Simonsport eruit?

Hoe het programma van Simonsport eruit ziet is per dag uiteraard verschillend. Natuurlijk wordt er veel gehockeyd, maar er worden nog veel meer leuke dingen gedaan. Zo zijn er tijdens het kamp meerdere barbecues, worden er clinic’s georganiseerd, is er een feestavond en zijn er zowel ’s middags als ’s avond meerdere in en outdoor activiteiten, anders dan hockey. Natuurlijk wordt er iedere ochtend, middag en avond voor eten gezorgd. Er zijn tijdens de zomervakantie meerdere weken waar u uit kunt kiezen. Tussen Juli en Augustus kunt u bij Simonsport terecht.

Wat zijn de kosten?

De kosten bij Simonsport voor een dergelijke week hockeykamp komen neer op €369,- per week. Hier zitten geen bijkomende kosten bij. Dit is dus inclusief het eten en drinken, alle activiteiten en natuurlijk de overnachting heel de week. Wel is het belangrijk om zelf hockeyspullen mee te nemen, deze zijn er namelijk niet bij inbegrepen. De locatie is gevestigd in Vught.