Locatie en route

Adres
Postillion Hotel Utrecht Bunnik
Kosterijland 8
3981 AJ Bunnik
030-6569222

Per auto 
Kies voor het navigatiesysteem het volgende adres: De Baan van Fectio. De locatie beschikt over ruime, gratis parkeergelegenheid direct voor de deur. Ook is er de gelegenheid tot het opladen van elektrische auto's. 

Vanuit Utrecht / Amsterdam via de A12 richting Arnhem 
Neem afrit 19 Bunnik. Sla linkaf aan het einde van de afrit en rijd rechtdoor bij de volgende 3 verkeerslichten, richting Kosterijland. Bij de 3e verkeerslichten zie je het hotel rechts liggen.

Vanuit Arnhem via de A12 richting Utrecht 
Neem afrit 19 Bunnik. Sla linkaf aan het einde van de afrit en rijd rechtdoor bij de volgende verkeerslichten. Je ziet het hotel rechts liggen.

Per openbaar vervoer
Het Postillion Hotel ligt op 10 minuten lopen vanaf NS Station Bunnik. Volg het voetpad Anton van Dampad - dit pad loopt parallel aan het spoor aan de kant van perron 2. Als je het einde van dit voetpad bereikt, zie je het hotel rechts liggen. 

Vanaf NS Station Utrecht Centraal neem je de stoptrein richting Rhenen (uitstappen bij station Bunnik) of bus 41 richting Wijk bij Duurstede via Bunnik (uitstappen bij halte Kosterijland). De bus stopt direct voor de deur van het hotel.