Draag Blueberry Glasses op kantoor

Breng je veel dagen achter je laptop of computer door op kantoor? Wanneer je een kantoorbaan hebt, ben je vaak in dezelfde houding – op je bureaustoel, met je handen op je toetsenbord en/ of je muis en je ogen turend naar je beeldscherm – te vinden. Tenzij je naar het koffiezetapparaat loopt voor een warme bak zwarte koffie of je na een werkdag weer naar huis gaat, zit je een lange tijd op dezelfde manier te werken. Ergonomisch werken is van groot belang om klachten te voorkomen. Naast een goede zithouding, een beeldscherm op ooghoogte en een verstelbaar bureau is het ook essentieel om aandacht te besteden aan de ogen die continu naar een beeldscherm kijken.

Uren turen naar je beeldscherm

Het is niet bevorderlijk voor je ogen wanneer je zoveel uren achter elkaar naar een beeldscherm staart, tuurt of juist gefocust kijkt. Het blauwe licht van je laptop of ander digitaal apparaat zorgt er namelijk voor dat jouw ogen zich vermoeid voelen. Deze apparaten stralen namelijk allemaal LED’s uit welke niet goed zijn voor je ogen. Het dragen van Blueberry Glasses kan dit geval een uitkomst zijn om je ogen te beschermen tegen het blauwe licht van deze apparaten.

Scrollen met Blueberry Glasses voordat je gaat slapen

Ook wanneer je geen kantoorbaan hebt, kan je je ogen belasten. Tegenwoordig kijk je de gehele dag naar je smartphone of ander digitaal apparaat, zoals de tablet, de televisie, je laptop, je computer of je notebook. Je bent continu online om de laatste posts te checken, te reageren op WhatsAppberichten of om je werk bij te houden. Wanneer je net voordat je de ogen wilt sluiten om te slapen nog op je socialmediakanalen te vinden bent, kan dit ook leiden tot slaapstoornissen. Ook dan is het handig om Blueberry Glasses te dragen. Zo zal je een betere nachtrust ervaren.