Abonnement Basic Fit opzeggen

U wilt uw contract bij Basic Fit opzeggen maar weet niet hoe dit in zijn werking gaat of u heeft gewoon geen zin om er veel moeite voor te doen. Tegenwoordig is het heel makkelijk om dit gehele proces uit te laten besteden. Met een automatische opzegbrief is het heel makkelijk om uw contract bij Basic Fit op te zeggen. Hoe dit precies werkt bespreken we in de laatste alinea. Eerst gaan we wat dieper in op Basic Fit en de geschiedenis van deze sportschool.

Geschiedenis van de Basic Fit

Basic Fit is natuurlijk een van de meeste bekende sportscholen in Nederland. Waar u ook woont in het land, er zit waarschijnlijk een Basic Fit sportschool bij u in de buurt. Er zijn op dit moment meer dan 550 sportscholen en deze zijn verspreid over meerdere landen, te weten; Nederland, België, Luxemburg, Spanje en Frankrijk. In Frankrijk zijn zelfs meer sportscholen dan in Nederland. Het werd in 2004 opgericht door René Moos en Eric Wilborts. Tegenwoordig is het bedrijf de beurs op gegaan en is na deze beursgang het aantal sportscholen nog meer gaan stijgen. Ook de omzet is aardig gestegen en er zijn niet heel veel mensen die nog hun contract bij Basic Fit opzeggen.

Hoe gaat het in zijn werking?

Uw contract bij Basic Fit opzeggen is nog nooit zo makkelijk geweest. U hoeft alleen nog maar wat persoonlijke gegevens in te voeren die automatisch verwerkt worden in de opzegbrief en daarmee is het klaar. U betaald een klein bedrag om de brief op te laten sturen en dit hoeft u dus ook niet zelf te doen. Alles is dus zo binnen een paar seconden geregeld en alle zorgen worden voor u uit handen genomen.